Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2019 11:24 - Тийн история част1
Автор: popintrol Категория: Лични дневници   
Прочетен: 238 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.08.2019 13:14


 Лайза беше като всяко друго 16 годишно момиче -изпълнителна, привлекателна и се грижеше за физическия си вид чрез спорт. Освен в отбора по лека атлетика, тя тренираше и водна топка. Косата й бе преплетена в къдрици, които част бяха винаги на опашка. Имаше рижава коса и пленително сини очи. Не се смяташе за най- красива, понеже не носеше тежък грим и не посещаваше често заведенията, но винаги привличаше погледите на най- елегантните момчета. Тя не го съзнаваше, но може би това будеше завист сред приятелките й. Винаги беше учтива и с усмивка се обръщаше и към най - злите си врагове.
Лайза бе харесала едно момче, което работеше като помощник в гаража на баща си. Поправяше мотори и й бе обещал да я вози с мотора си някой неделен ден. Лайза изчервена се обади на най - добрата си приятелка Сара. Сара я погледна строго и я попита - а опит с момчетата имаш ли? Лайза й отговори, че обира погледите на момчетата откакто се помни. Сара й каза, че това само не било достатъчно, да има опит означавало да знае как да ги върти в леглото. Лайза бе втрещена. Тя не бе очаквала от Сара - доброто момиче като нея, пишейки домашните си заедно и наблюдавайки момчетата от волейболния отбор да бе такава. Лайза попита Сара какво се бе случило. Сара й каза, че момчето Карл не бил за нея, въпреки оговорката с мотора, на нея й трябвало някой добър и щяла да я води на хотел да има опит с мъжете като проститутка, понеже нищо не разбилала. Лайза отказа повече да говори с нея. Сара изведнъж спря да идва на училище и я попитаха Лайза знае ли какво се е случило със Сара. Лайза им разказа всичко. Карл й каза, че проститутките обикновено ги пребиват от бой във възбудата си и понякога ги убиват и да смята приятелката си Сара за мъртва. Сара имаше друга приятелка Кара. Кара й разказа, че навремето майка й на тяхната възраст е била проститутка и  е забременяла и са я пуснали.  Но сводника, който се водил баща й, въпреки че тя нямала баща отвлякъл Сара, понеже била на възраст. Полицията знаела за ситуацията, но били подкупени от сводника или часто дори били от неговия мръсен бизнес. Карл каза на Лайза, че не я харесва и че не харесвал никого и тя да не си прави труда да общува с него. Карл отведнъж стана хладен, оказа се, че сводника на 40 години заплашил семейството му с палеж и че щял да убие семейството му ако общувал с Лайза. Лайза била на 16 години все пак - което според дъртия сводник била възрастта за проституция. Имал сигурно вързани към 30 деца на 16 години, 8 от които били мъртви.
Боже мой, какво ще правим - помисли си Лайза. Стояха сигурно целия клас с полицаите чакайки сводника да ги натовари от училището. Учителите - бивши избягали проститутки се чустваха виновно, че са избягали и че не им е харесвало мазни мръсни дърти типове да ги порят с гениталите си.
Гледайки към прозореца отчайващо Лайза видя дебело русоляво момче по шорти с шкембе с дребни циреи до гърдите да бяга към тях. -Хах ето го и Мартин се обади един от полицайте. Пресичайки улицата Дебелото леко плешиво момче изведнъж се спъна на средата на улицата и се спука като балон пълен с карантия. Кадилака с олющена боя, тъмно син се върна и го доспука на две парчета. -ХАХА К"рва каза грозния старец с паднала уста до брадичката и полуорязан нос, който всеки момент щеше да се скъса, от едната буза се обади зейнала дупка и едното око липсваше, даже кожата липсваше от едната страна. Отломките от дебелия Мартин бяха опръскали прозореца. Стареца заяви гордо, че е отмъстил на дебелия за болестта, която му е отнела част от лицето, ръката и крака показвайки череп и гнили миризливи меса.
 Замириса на тежка гнила миризма и стареца се провика през коридора на полицайте - вкарвайте мършата в проституцията вече всичко е готово. И заяви гордо че въпреки падащите си меса все още можел да изнасилва деца.





Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: popintrol
Категория: Лични дневници
Прочетен: 17203
Постинги: 49
Коментари: 3
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930