Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2019 22:36 - Тиин история част 28
Автор: popintrol Категория: Лични дневници   
Прочетен: 346 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.08.2019 23:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Кара си пишеше в бележника
Тя не се ли беше омъжила за някъф стоматолог! Да надебелееш и да си пуснеш една грозна снимка, за да може жена ти да почуства кефа от това че е благородна!
А седи си слаботелесен из лекциите за дигитални гейм дизайнери, изживяващ се като художник при това от младите и талантливи и лъже ли лъже, коя му е приятелка и после си ги пишеш в тефтерчето за черни дни кой за кого се е оженил  - как всичко е относително.

Сега се ядосваш че изтърва другия по - готин Стоматолог Мартин, и се надяна на некъф безмозъчник дето само я бройка, бил собственик на дискотека ама друг път само от дъжд на вятър.
В интерес на истината ги изчеждаше за всякакъв тип информация без хората и да подозират. Кара казваше винаги - всеки ти говори за нивото на което е и на което ще бъде просто започни да слушаш. В едно изречение винаги всеки ти казва докъде ще стигне, как протича денят му и какво иска. Винаги можеш просто да се махнеш. И уважавай за да те уважават - тоест събери си информацията която ти трябва и дим да те няма. И ако можеш да изгубиш нещо - изгуби го и да не ти липсва после.

Сега в тефтера й се бяха свъртяли - уроци от сайтове за гейм дизайн, програмиране, дигитал арт, съответните безплатни или платени програми. Книги за успеха, филми за документалните части на каквото и да е, няколко готварски книги и доста двдита за личностен успех. Ако успееше да ги довърши можеше да е милярдер, ала уви не й се виждаше толкова лесно.

Хората се надуваха, а тя си записваше с какво точно се надуваха, после и проверяваше ако е запозната с темата и дали послъгваха - доста лъжеха.

Кара се замисли, защо избра собственика на дискотеката - беше млад а и миришеше на пари, направо вонеше на пари.. А се оказа, че носът й й изневери и при това доста жестоко. Вместо той да стане със парите си нейна собственост, по скоро тя стана негова собственост и при това само от дъжд на вятър. А нейния нос така добре й подсказваше навремето кое мирише на пари.. може да е грешала и при това доста. Сега нейните познати съученици и семейства бяха влогъри, актьори по сериали, модели на дрехи и шивачи на дрехите, доктори, и дизайнери на игри на големите фирми.
Кара процеди през зъби, че обонянието й й е изневерило.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: popintrol
Категория: Лични дневници
Прочетен: 17263
Постинги: 49
Коментари: 3
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930