Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2019 09:56 - Тиин история част 17
Автор: popintrol Категория: Лични дневници   
Прочетен: 102 Коментари: 0 Гласове:
0



 - Защо Ани не иска да си играе с мен! И защо се държат различно с нас?
Ивелин се доближи до Гаргамела - Хей, не сме се виждали сигурно от 5 години най-малко, какво става с теб?
Гаргамела се прозина в очарователна усмивка. Преди 5 години незнаеше как да се държи с момчетата и сега с новия си опит ... лицето й застина. Как се държеше преди с момчетата, като с равни? Какво я бе научило училището на живота, че момчетата имат жило и ако не се справиш ще забременееш. Гаргамела се скова. Ивелин я докосна по рамото с пръст. После започна да гали гърба й. - Мела, как си, отговори ми. Знам, че последните събития бяха фатални за теб, но се случи преди повече от 5 години. Отговори ми.
Преди 5 години тя смени училището, записа се не с математика ами с природни науки. 
Преди години, с Ивелин си писаха домашните, но имаш язва на стомаха, не можеше да посещава редовно и се замота с материала. Меко казано като изтърва месец от училище, не можеше да решава повече задачите.
Хей виж не се тревожи, случва се да се разболееш - съобщи й Ивелин, знам че много се стараеше.
Не беше само проблемния стомах. Гаргамела бе срещнала Сергей. Имаше едно момиче Ани, тя беше върла приятелка на Георги и мислеше, че всеки иска да й го вземе. Георги просто имаше добри оценки и ходеше на уроци ама плюеше много Ърл. Ърл бе придушъл от чужбина и имаше крив нос и мургава кожа, също много богат. Георги напоследък толкова беше затънал да плюе Ърл, че оценките му се смъкнаха до почти двойкаджийте. Дори и те започнаха да го гледат с насмешка - не беше висок или слаб, нямаше мускули имаше рядка черна коса, имаше кофти зрение  и зениците му се бяха залепили до носа, заекваше и имаше счупен нос, чепати зъби и беше инвалид с единия крак. Освен хубавите оценки, нямаше май нищо друго, беше и доста нисък. Ърл бе поканил Ани на чуждоземно кино, но я бе отвел с личен самолет и после имаха разходка със слон. Ани загуби девствеността си с Ърл след като той я помоли да се оженят. В Индия официално бяха си женени. От части го бе направил, защото Георги го не спря да го плюе, а и доста хареса Ани.
Георги си хареса друга жертва за плюене, това бе Гаргамела. И започна - хората не те харесват като Ани, тя е богата има скъпи дрехи - а тебе, никой не знае марката на дрехите ти щото нямат такава - ти си куча марка като дрехите си. Сергей се справи с Гаргамела, както Ърл с Ани, но Сергей не се ожени за Гаргамела, въпреки че я водеше навсъкъде с него.
Георги не можеше вече, трябваше да направи нещо. И го измисли събра от боклука кофата, както е пълна и я изля върху двете момичета.
- Ахахахах! Кой ще се държи добре с вас сега! ТА ВИЕ СТЕ БОКЛУК! БОКЛУК! Сега с нас ще се държат различно - аз който съм златния и ВИЕ ДЕТО СТЕ БОКЛУК!
ЩЕ СЕ ДЪРЖАТ СЕ РАЗЛИЧНО С НАС!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: popintrol
Категория: Лични дневници
Прочетен: 17260
Постинги: 49
Коментари: 3
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930